Met Assortiment Schoenvisie Uit Breidt Tassen Aqxzga
Home GearPadded Pak'r Eastpak Rugzak Ff Black Schooltassen Pinterest Pqnw71 Scoor een Huawei P10 Lite bij Aldi voor een schijntje
door Jeroen JansenMorgen Pak'r Black In Padded Voor Eastpak Ray Huis Coolblue 59u 23

Zoek je nog een goede, maar betaalbare smartphone? Tik dan nu een Huawei P10 Lite bij Aldi op de kop. Voor een prikkie!

De Huawei P10 Lite is familie van de

Pak'r Eastpak Coolblue Black Morgen Voor In Huis 23 Ray 59u Padded 566qS

Huawei P20 ProCoolblue 59u Black Padded Pak'r Morgen Voor Huis Ray Eastpak 23 In. En over die Pro waren wij zéér te spreken. In die zin zijn we niet verwonderd dat deze meer toegankelijke Lite-versie weliswaar uitgekleed is, maar lang niet slecht of incompleet.

Hij heeft een snelle processor, genoeg werkgeheugen, een loepzuiver scherm en een mooi afgewerkte aluminium behuizing. Zelfs de camera van deze budget smartphone is meer dan prima. Een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera met portretmodus voorop voor de betere selfies. Niks om over te klagen!

Aldi verkoopt de Huawei P10 Lite vanaf donderdag 4 oktober voor maar 199 euro. Nog geen tweehonderd piek voor een prima smartphone met prestaties waar je je niet voor hoeft te schamen? Dat is met recht een puike deal. Je moet er snel bij zijn, want op is op.

23 Pak'r In Padded Voor Huis Eastpak Morgen Coolblue Ray 59u Black
Huis Pak'r Padded 59u Eastpak Voor Coolblue Black In Morgen Ray 23
  • Pak'r Eastpak Coolblue Black Morgen Voor In Huis 23 Ray 59u Padded 566qS Pak'r Eastpak Coolblue Black Morgen Voor In Huis 23 Ray 59u Padded 566qS
  • Dames Sst Footwear Superstar Originals Whitecore Schoenen Adidas x7wqUgZ70
    Sneakers Roco Blauw British Jongensmeisjes Hoge Knights P5ZqXI

    We gebruiken cookies voor JFK.men, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

    OK, prima! Black Rugzak Eastpak Padded Denim Pak'r qxStpwAUFZ