Hey halloZalando nl Taupe Tribe Shabbies Veterlaarzen Lammy Amsterdam wBz8xq71

Beste kijkers en lezers,

Allereerst wil ik je welkom heten. Het heeft even geduurd voordat ik gedurfd heb om mijn werk van de afgelopen acht jaar los te laten op het wereldwijde web. Al mijn foto's, mijn video's en uiteindelijk mijn geschreven woord, komen vanuit het meest innerlijke hoekje van m'n ziel en dat maakt het allemaal erg persoonlijk. Het idee dat mensen dat beoordelen of er een mening over vormen, boezemde voor langere tijd aardig wat angst in. Maar, en zo luidt mijn lijfspreuk, soms moet je een risico nemen om een risico te nemen. Met dus als gevolg mijn reeds samengestelde portfolio. Hier en daar heb ik al wat prachtige reacties ontvangen die erop duiden dat dit geen slechte keus is geweest.

Daarvoor wil ik jullie bedanken en ik ben van plan om deze ingeslagen koers met passie en liefde aan te houden. Mijn camera is mijn beste vriend geweest op de vele reizen die ik heb mogen maken de afgelopen jaren en onze vriendschap is nog lang niet ten einde. 

Nederland Online Shoppen Kenzo Dames Tassen Laatste Ozxx8Zw Nederland Online Shoppen Kenzo Dames Tassen Laatste Ozxx8Zw

Jullie kunnen nog meer van mij verwachten in de komende tijd! 

Online Nederland Tassen Laatste Kenzo Dames Shoppen
amp; Bestel Fashiola Vergelijk Dames be Tassen Eindhoven Kopen qxUYHRq Bij Kopen Bagageonline nl Rugzakken Rugzak Hype gfzqtt